Gromacht Sevice S.R.L.

Avem o vasta experienta de business si stim ca un client multumit permanent este cheia succesului companiei. Bazandu-ne pe acest lucru, va punem la dispozitie o gama completa de produse la cel mai bun pret de pe piata.

Oferim partenerilor de afaceri solutii dedicate care raspund atat nevoii companiilor de a avea un partener regional care sa le livreze 'la cheie' solutii 100% personalizate, cat si nevoii de optimizare a costurilor totale.

SEAP - suntem prezenti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice a Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (S.I.C.A.P.)

Termenul de livrare a produselor variaza intre 24h si 12 zile, in functie de produsul comandat, situatia stocurilor in momentul comenzii, gradul nostru de aglomerare. Termenul de livrare se va stabili de comun acord cu clientul.

Plata se poate face numerar (ramburs) in momentul primirii coletului pentru comenzile sub 400 lei sau prin Ordin de Plata (marfa se livreaza doar in momentul confirmarii platii).
Pentru comenzile speciale se poate percepe avans!

Pentru obtinerea de facilitati de plata (termene de plata) va rugam sa contactati reprezentantii nostrii de vanzari.

Produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala sustinuta de unitatile de service autorizate ale partenerilor Gromacht Service S.R.L. sau ale producatorilor.
Gromacht Service S.R.L. iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie si detalii despre produsele pe care vrei sa le achizitionezi.

Va invitam sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata.